Nis

11/A  Çocuk Gelişimi öğrencileri ve öğretmenlerimiz Servet BOSTANCI, Muradiye ÇAĞLAYAN ve Hasan ÖZSARAÇ  eşliğinde Şehit Ahmet POYRAZ mezar ziyareti, Bartın üniversitesi kütüphanesi ve Bartın üniversitesi Ağdacı Kampüs bölüm ziyaretlerini yapmışlardır.

Nis

Sosyal sorumluluk programı etkinliği kapsamında 10/F , 11/A ve 12/F Sınıfları Ramazan ayında ramazan paketi hazırlayarak ihtiyaç sahiplerine teslim etti .   10/F sınıfı  atıl durumdaki lastiklerin içini toprak doldurup boyayarak çiçeklik haline getirdi.  Sosyal sorumluluk projesine katkılarından dolayı öğrencilerimize  teşekkür ediyoruz.

Mrt

3x3 basketbol okullar arası yapılan müsabakada okulumuz il üçüncüsü olmuştur. Sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

İlimizde düzenlenen puanlı atletizim yarışlarında beş ayrı dalda yarışan öğrencilerimiz, tüm branşlarda derece yaparak il birincisi olmuşlardır.

Öğrencilerimizi ve beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Feryal UZ'u başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında İl Müdürlüğümüz diyetisyeni Hüseyin ÖZÜNALMIş tarafından okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenme eğitimi verildi.

Yine aynı proje kapsamında İl Müdürlüğümüz hareketli yaşam ve sportif faaliyetler yürütücüsü beden eğitimi öğretmeni Meral SAĞIN tarafından öğrencilerimize ders öncesi fiziksel aktivite ve sabah sporu yaptırıldı.

Ock

9 A Grafik öğrencimiz Ecrin Sibel KARAYOMRUK, Antalya da yapılan SPOR TOTO TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONAsinda Türkiye 2. olmuştur.

Ock

Moda tasarım bölümü cocuk gelişimi bölümüne hikaye önlüğü yapımında destek oluyor.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Adlı Proje Kapsamında Okulöncesi Eğitim Uzmanı Sayın Bahar Tan Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğrencilerine Anadolu Masalları İle İlgili Uygulamalı Etkinlik Yaptı.

Ock

12.sinif öğrencilerimize MSÜ (Milli Savunma Üniveristesi) ile ilgili bilgilendirme semineri verilmiştir.

Ara

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 'GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK ' isimli proje kapsamında okulumuz öğrencilerine , gençlerin aidiyet duygusunu geliştirmek, ayrımcılıkla mücadele etmek konularında bilgilendirme amaçlı konferansı düzenlenmiştir.

Ara

11. Ve 12. Sınıf öğrencilerimize  'Girişimcilik,İnovasyon ve KOSGEB Destekleri 'konulu sunum yapıldı.

Ara

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından velilerimize yönelik En iyi NARKOTİK Anne semineri verilmiştir

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 100. yılında çoşkuyla kutlandı. Törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yapılan etkinlikte Vatan Uğruna işimli şiiri ile üçüncü olan Filiz ÖZDEMİR öğrencimize hediyesi okul müdürü Şule AKÇA tarafından takdim edildi. Okulumuz öğretmeni Servet SAĞLAM BOSTANCI   günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparak,  Türk Tarih Kurumunun hazırlamış olduğu video gösterimi ile programımız sona erdi.15 Temmuz gününe  ait resimler sergilendi. Etkinlik sonunda gül suyu ve gül lokumu dağıtıldı. Devletimizin varlığı ve milletimizin bağımsızlığı yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, bu yolda aldıkları yaraları şerefle taşıyan gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında il genelinde düzenlenen 'Vatan Uğruna ' konulu şiir yarışmasında öğrencimiz Filiz Özdemir üçüncü olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının daimi olmasını dileriz.